Onbewolkt20.3 ℃

Onderhoudsbedrijf J. Brouwer in Den Haag

Onderhoudsbedrijf J. Brouwer


Begonnen met een klein bedrijf in 1992, na jarenlange ervaring in het vak sindsdien is een naam opgebouwd waar we trots op zijn, en die wij waarborgen door goed werk af te leveren. De klanttevredenheid staat bij ons dan ook voorop. Wij bieden u een volledig assortiment aan dakdiensten, inclusief advies en reparatie.

Op zoek naar een specialist voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Dakdekkersbedrijf J.Brouwer uit Rotterdam, Den Haag en omstreken combineert expertise met jarenlange ervaring, en klantgerichtheid met een gestructureerde aanpak. Onze vakmannen werken alleen met de beste bouwmaterialen, en garanderen een minutieuze afwerking. Want een kwaliteitsdak is heel belangrijk.

Dakdekkersbedrijf J.Brouwer heeft meer dan tien jaar ervaring met dakwerken. Bovendien zijn wij elke dag op het dak aanwezig, zodat u zeker bent van een nauwgezette opvolging, en tijdige bijsturing. Ons werkterrein is door heel Nederland. Reken op goed advies en een correcte uitvoering. Ook voor (dringende) herstellingen kunt u op ons rekenen.

Foto's van Onderhoudsbedrijf J. Brouwer

Onderhoudsbedrijf J. Brouwer image 1
Onderhoudsbedrijf J. Brouwer image 2
Onderhoudsbedrijf J. Brouwer image 3

Zoek een bedrijf in Den Haag:

Adres
Henricuskade 181
2497 NC  Den Haag
Mobiel
06-21144838
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Onderhoudsbedrijf J. Brouwer. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map