Onbewolkt17.2 ℃

Racesquare Rotterdam B.V. in Rotterdam

Racesquare Rotterdam B.V.


Race experience Rotterdam

Race in een formule 1 race bij Racesquare Rotterdam. In onze high end simulatoren, die speciaal ontworpen zijn om de volledige F1 experience over te kunnen brengen, geven we je een volledige formule 1 experience.

Kom je alleen, in een duo of met een groep racen, bij Racesquare Rotterdam kun je één stoeltje reserveren, meerdere of een gehele grid: jouw eigen race square. Wil je de meest realistische F1 race experience, stap dan in onze motion simulatoren: dat zijn simulatoren die meebewegen met jouw acties! Ga je de bocht door, rem je te hard of knal je over de curbs? De full motion simulator zorgt ervoor dat je iedere beweging voelt!

Je eigen niveau

Bij Racesquare Rotterdam houden we rekening met ieder zijn niveau. Zo is er de mogelijkheid om een race te kiezen afhankelijk van het niveau van de groep. We hebben voor de beginners: de soft race, voor de terugkerende racers de medium en voor de experts de hard. De races verschillen in niveau maar ook in opbouw. Denk bijvoorbeeld aan het weer, bij soft races schijnt vaak de zon, maar bij medium of hard races kan de regen zomaar toeslaan.

Vind je het handmatig schakelen lastig? Ook dat kan aangepast worden!

Formule 1-race Rotterdam

Het huwelijk tussen de stad van olie en staal en Racesquare is misschien beter dan die tussen Lee Towers en Feyenoord. Het begint rustig met het aanrijden over de Brienenoord of de Laan op Zuid, maar eenmaal binnen mogen eindelijk remmen los. Lichten aan. Lichten uit. Daar ga je. Voorzien van de beste simulatoren kun je niets anders dan jezelf tot poleposition pushen. Is revanche nodig? Dat kan op de grid, of aan de toog. Verliezen is dus geen optie.

Foto's van Racesquare Rotterdam B.V.

Racesquare Rotterdam B.V. image 1
Racesquare Rotterdam B.V. image 2
Racesquare Rotterdam B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Den Haag:

Adres
Cor Kieboomplein 515
3077 MK  Rotterdam
Telefoon
088 303 2803
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Racesquare Rotterdam B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map