DEN HAAG - In de kraamtijd borstvoeding geven aan je baby? Als kersverse ouder kan je bij het GeboorteHotel Haga in Den Haag nu iedere dag een borstkolf huren. Op elk gewenst moment. Dankzij de MYPUMP unit.

Tijdens de Nationale Borstvoedingsweek lanceert het GeboorteHotel Haga de MYPUMP unit voor het verhuren van borstkolven. Vanaf 5 oktober kunnen ouders 24 uur per dag een borstkolf ophalen. "Wij zijn blij dat we kunnen bijdragen aan een goede start voor alle pasgeborene en ouders", zegt Liesbeth Brakenhoff van het GeboorteHotel Haga. "Wanneer je ons GeboorteHotel verlaat, kan je meteen je borstkolf mee naar huis nemen."

Een goede start

"Na de geboorte van je baby wil je een goede start maken met het geven van borstvoeding. En het liefst meteen de borstvoeding op gang brengen. Ouders kunnen gemakkelijk een borstkolf huren. Je haalt de borstkolf bij de MYPUMP unit in ons GeboorteHotel", vertelt Liesbeth. Op de unit staat uitgelegd hoe dit werkt. "Binnen 5 stappen heb je een borstkolf in je handen. Deze kan je huren voor de periode dat je borstvoeding geeft."

Wat is MYPUMP?

Heb je na de bevalling van je baby een borstkolf nodig? Het GeboorteHotel Haga is de eerste locatie in Den Haag die ouders de mogelijkheid geeft om 24 uur per dag een borstkolf op te halen. Liesbeth: "Het maakt niet uit welke dag of tijd het is. Het gezin heeft altijd de mogelijkheid om borstvoeding aan hun kindje te geven. Dankzij MYPUMP kunnen ouders elk gewenst moment een borstkolf huren." MYPUMP verzorgt de gehele dienstverlening rondom het huren en ontvangen van een borstkolf voor de kraamvrouwen. De MYPUMP unit is toegankelijk voor alle gezinnen, ook kraamvrouwen die niet in het GeboorteHotel verblijven kunnen een borstkolf huren.

Kraamzorg Rotterdam


Kraamzorg Rotterdam e.o. (waaronder GeboorteHotel Maasstad, Kraamzorghotel Noord, Geboortecentrum Sophia, GeboorteHotel Haga en KraamzorgNU) hoort sinds april onderdeel bij gro-up. Samen werken we aan een soepele overgang. Zelfde kraamverzorgenden, zelfde zorg, meer expertise.

Over gro-up


Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt: iedereen verdient de kans om het mooiste uit zichzelf te halen. Daarom bestaat gro-up. Hier creëren we samen met gezin en buurt een omgeving waarin kinderen van alle leeftijden kunnen groeien en ontwikkelen. We zijn actief in kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en onderwijs. Dus we voelen ons verantwoordelijk voor elke stap in het groeipad van een kind, van zwangerschap tot zelfstandigheid. In de ideale wereld krijgt iedereen de ruimte om het mooiste uit zichzelf te halen. Die wereld bouwen wij. Wij zijn gro-up. Groei je mee?