DEN HAAG - Op woensdag 28 februari 2024 opent Ronald McDonald Huis Den Haag haar deuren tijdens de ‘Open Huizen Dag’. Op deze dag zijn buurtgenoten, sponsors, donateurs, andere relaties van harte welkom om een kijkje te nemen in het Ronald McDonald Huis.

Op loopafstand


In de elf Ronald McDonald Huizen in Nederland vinden families een huiselijke plek op loopafstand van hun kind in het ziekenhuis. Hier laten zij de ziekenhuisomgeving even los en kunnen ze toch binnen enkele seconden weer aan het ziekenhuisbed van hun kind staan. Zo zijn families dicht bij elkaar, wanneer zij dat het hardst nodig hebben.

Beleef het van dichtbij

Op 28 februari brengen Ronald McDonald Huis graag buurtgenoten, betrokkenen en geïnteresseerden dicht bij elkaar tijdens deze ‘Open Huizen Dag’. Een unieke kans om de gastvrijheid te ervaren en kennis te maken met de betrokken vrijwilligers die het Huis dag en nacht draaiende houden. En om mee te krijgen hoe families met een ziek kind van het Huis hun tijdelijke thuis maken. Bezoekers kunnen de impact zelf van dichtbij beleven.

Kom jij langs?

Ronald McDonald Huis Den Haag verwelkomt je graag tussen 10:00 en 14:00 uur. Geheel vrijblijvend en zonder afspraak kun je deze dag binnenlopen. Ons adres is Els Borst-Eilersplein 275, 2545 AA Den Haag, je vindt ons op de 3e verdieping van het Juliana Kinderziekenhuis.