RIJSWIJK - Don Bosco Rijswijk is gestart met twee nieuwe activiteiten voor volwassenen met een (on)zichtbare beperking: Café Samen en Team Samen. Bij Café Samen gaan we creatief aan de slag; denk hierbij aan knutselen, bakken of misschien wel toneelspelen.

Gewoon gezellig samen met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Team Samen is voor de mensen die wat sportiever zijn aangelegd. Elke week een andere sport, binnen of buiten, en daarna napraten aan de bar. Zowel Café Samen als Team Samen is gratis en deelname is vrijblijvend. Kun je een keer niet? Dat is geen probleem! We vragen de deelnemers wel om een inschrijfformulier in te vullen. Op deze manier kunnen we onze activiteiten aanpassen op jouw beperking.

Voor meer informatie: www.donboscorijswijk.nl Je kunt ook een e-mail sturen naar ikdoemee@donboscorijswijk.nl We zijn ook bereikbaar via telefoon of een appje: 06- 38332317. Wil je graag eerst even langskomen? Geen probleem, je bent van harte welkom op ons centrum aan het Julialaantje 26 in Rijswijk