WASSENAAR - Voor de eerste keer in haar geschiedenis wordt de historische Paardenrenbaan Duindigt in Wassenaar omgetoverd tot een sfeervolle openluchtbioscoop! Op 7, 8 en 9 augustus biedt Cinema Duindigt een unieke filmervaring te midden van de prachtige, lommerrijke omgeving van deze iconische locatie op fietsafstand van Den Haag.


Gedurende drie avonden kunnen bezoekers genieten van een zorgvuldig samengesteld filmprogramma onder de sterrenhemel. Neem plaats in je eigen campingstoel, chaise longue, opblaasmatras, zitzak of yogamat en laat je meevoeren door drie onvergetelijke films. Voor degenen die liever geen eigen stoel meenemen, zijn er voldoende klapstoeltjes beschikbaar. De bar biedt een keuze aan snacks en drankjes om de filmervaring compleet te maken.

Programma:

Woensdag 7 augustus, 21:30 – Midnight in Paris Beleef de magische Oscar-winnende film over een nostalgische schrijver die door het verleden reist en ontdekt dat elke generatie zijn eigen ideale tijdperk romantiseert.

Donderdag 8 augustus, 21:30 – Intouchables Een hartverwarmende Franse film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, over de bijzondere vriendschap tussen een verlamde aristocraat en zijn verzorger uit de buitenwijken.

Vrijdag 9 augustus, 21:30 – Chef Geniet van deze inspirerende film waarin een chef-kok zijn passie voor koken herontdekt door een foodtruck te beginnen met zijn zoon.

Over ons:

Cinema Duindigt wordt georganiseerd door Bora Bora Producties en Outdoor Cinema, organisatoren van de grootste openluchtbioscopen in Nederland, waaronder Movies at H’Art Museum en Cinema Centraal.

Wij zijn van mening dat films het beste samen beleefd kunnen worden. Ons gevarieerde programma – met klassiekers, kaskrakers en romcoms – is erop gericht mensen samen te laten lachen, huilen, griezelen en dromen. En dat het liefst op een unieke locatie die de filmervaring naar een nieuw niveau tilt. De Paardenrenbaan Duindigt, met zijn rijke geschiedenis en schilderachtige setting, is de perfecte plek voor deze bijzondere ervaring. Voor Cinema Duindigt werken wij samen met Brouwerij ’t IJ.

Praktische informatie:

- Deuren open: 20:00 uur

- Aanvang film: 21:30 uur

- Kaartjes: €13,50 verkrijgbaar via www.cinemacheval.nl

- Locatie: Waalsdorperlaan 29, 2244 BN Wassenaar. Slechts 10 minuten fietsen vanaf Den Haag Centraal

- Parkeren: Gratis op locatie (beperkte plek)