DEN HAAG - De éérste echte comedyclub van Den Haag. In Hofstad Den Haag kon een top comedyclub natuurlijk niet uitblijven. ComedyCity zit in het magazijn van horeca- en uitgaansgelegenheid Bleyenberg aan de Grote Markt en was na een vliegende start na 2,5 maanden gesloten door de Coronamaatregelen. Gelukkig mogen zij weer open en kunnen de professionele comedians niet wachten om iedereen aan het lachen te maken.

ComedyCity opent zijn deuren weer vanaf 5 juni en programmeert het beste van stand-up comedy. gaan de gehele zomer door. Vrijdag en zaterdag vanaf 20:30 uur stand-up comedy van de bovenste plank met lachgarantie. Niet genoeg gelachen? Geld terug! De shows en ruimte zijn uiteraard helemaal aangepast naar de richtlijnen van het RIVM.

ComedyCity start met Nederlandstalig stand up comedy en later in het jaar zullen zij ook weer Engelstalig stand-up comedy en comedydiners programmeren. Let op er is beperkt plaats dus reserveer je kaarten vooraf, voor meer informatie kunt u terecht op www.comedycity.nl