WASSENAAR - Zingen, dansen en toneelspelen… Allemaal in één productie vol met leeftijdsgenoten! Dat kan nu ook in Wassenaar, want Fantasia Kids gaat de musical Heksenketel maken. Een soort “Into the woods” of “Shrek” voor en door kinderen/jongeren, met veel humor en liedjes. Er zijn nu twee kennismakingsmiddagen geweest en dat was erg leuk en leerzaam. En er is nog plek!

Jongens en meisjes tot 13/14 jaar uit Wassenaar, Voorschoten en Den Haag (en omstreken) kunnen tot aan de Herfstvakantie meedoen aan de proefperiode. Daarna gaat het echte repeteren voor de voorstelling beginnen. Opgeven kan via een formulier op de website www.fantasia-theatermakers.nl. Voor de proefperiode of het hele seizoen. Repetities zijn op maandagmiddag van 16 tot 18 uur in Theater Warenar, Kerkstraat 75 in Wassenaar.

Ben je ouder dan 13/14 (misschien zelfs 18+) en wil je toch graag in een musical meedoen? Dan kan je je via de website opgeven voor de Theaterwerkplaats. Bij voldoende animo starten we mogelijk een groep voor jongeren/volwassenen op een ander tijdstip. Wij zijn benieuwd!


Fantasia Kids is een onderdeel van Fantasia Theatermakers, van oorsprong een Haagse Musicalgroep (sinds1970), die al meerdere bekende musicalsterren en theatermakers van dit moment heeft mogen inspireren in hun jeugd. We noemen bijvoorbeeld Tessa van Tol (Anastasia), Jelle de Jong (Stormruiter/Soldaat van Oranje), en Theatermakers Cat Smits en Pitt de Grooth. Wij zijn benieuwd wie de volgende zullen zijn…

Fantasia blijft steeds bestaan!

Voor vragen mail naar: algemeen@fantasia-theatermakers.nl