DEN HAAG - Vanaf vandaag kleurt Den Haag een stuk groener. Het succesvolle deelscooter bedrijf GO Sharing biedt honderden elektrische scooters aan om makkelijk, efficiënt en op een leuke en duurzame manier te rijden. De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken door iedereen met een geldig rijbewijs. Touren naar andere steden om hier jouw rit te beëindigen is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een zomerse rit naar Hoek van Holland of Rotterdam.

Een duurzame ambitie

GO Sharing heeft als ambitie om duurzaam vervoer voor iedereen toegankelijk te maken. Om dit te bereiken plaatst het jonge bedrijf in samenspraak met gemeentes honderden e-scooters in naastgelegen gemeentes. Op deze manier stimuleert het bedrijf inwoners om de auto te laten staan en met alternatief vervoer naar buurgemeenten te reizen. Al tienduizenden mensen maken gebruik van de dienst in de verschillende steden, van inwoners en ondernemers tot studenten en dagjesmensen. Samen met de gemeente draagt GO Sharing bij aan een gezonde en bereikbare stad. Met het aansluiten van Den Haag is het bedrijf een stap dichter bij haar ambitie.

Hoe het werkt?
Met de compacte deelscooters rijden gebruikers gemakkelijk door heel de regio. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om met de scooter naar andere steden te rijden en om hier je rit te beëindigen. De scooters zijn via de GO Sharing app op ritbasis te huren. Dit betekent dat gebruikers niet aan een abonnement vastzitten en alleen betalen voor de tijd dat zij de dienst gebruiken. GO Sharing is al te gebruiken v.a. €0,23 per minuut.