DEN HAAG - Half september wordt het gerenoveerde hoofdgebouw van ons provinciehuis officieel geopend. Maar voordat het zover is, mogen belangstellenden alvast een kijkje komen nemen tijdens de Open Dag op 10 september. Voor degenen die niet zolang kunnen wachten, is er goed nieuws. We organiseren op 1 september namelijk een exclusieve Instawalk. En jij kunt daar misschien wel bij zijn!


Circulair, duurzaam, energieneutraal… en ook gewoon heel mooi!
Na een lange periode van renoveren willen we vol trots straks het resultaat met iedereen delen. Er is zoveel om te zien en te ontdekken op het gebied van duurzaamheid, de kunst en de architectuur van dit monumentale pand. Wat te denken van een prachtige vloer gemaakt uit vermalen bouwmaterialen, wanden uit restmaterialen zoals koffieprut of vloerbedekking van gerecyclede tapijtgarens?

Instawalk
Heb jij een Instagramaccount, ben je dol op fotograferen en heb je interesse in architectuur, duurzaamheid of circulaire toepassingen? Of ben je gewoon hartstikke nieuwsgierig naar het eindresultaat van de renovatie? Meld je dan snel aan en wie weet ben jij 1 van de 10 geluksvogels die nog voor de officiële opening een exclusieve rondleiding van ons krijgt! Vul het formulier in (check ook even de voorwaarden) en eind augustus hoor je van ons of je erbij bent!

Open Dag
Mocht je nou niet 1 van die 10 plekken bemachtigen, maar ben je nog steeds wel geïnteresseerd in een rondleiding door ons gerenoveerde hoofdgebouw? Geen nood, er is altijd nog de Open Dag op 10 september. Op die dag leiden enthousiaste vrijwilligers je rond door het hoofdgebouw. Je bent van harte welkom!