DEN HAAG - Zaterdag 23 maart, 11.00 uur staat Het Griezelorkest (6+) in Amare. Bij deze spannende, meeslepende en muzikale familievoorstelling kom je oren en ogen tekort. Dagmar Slagmolen regisseert de acteurs Remco Vrijdag en Eva van Gessel, terwijl Sander Teepen op deze bijzondere ochtend het Residentie Orkest dirigeert.

Het griezelt in Amare! Want het hele orkest mag er dan wel zijn, maar waar is de dirigent? Maar daar is Archibald. Het manusje-van-alles moet ervoor zorgen dat alles voor het Residentie Orkest goed geregeld is. Als er iets fout gaat, is het zijn schuld. En vandaag is het goed mis: de dirigent is zoek! Archibald begint samen met de jongsten een griezelige en muzikale zoektocht door Amare, dat plotseling betoverd lijkt. WC’s zijn veranderd in een immense ijsvlakte en de muziekbibliotheek in een spookachtig moeras.

Het Griezelorkest is een spannend en meeslepende familievoorstelling vol mysterie. In deze originele voorstelling hoor je muziek uit Brittens The young person’s guide to the orchestra en een speciaal gecomponeerd werk van Ed de Boer: Het Griezelorkest. De acteurs zijn Remko Vrijdag & Eva van Gessel, de regie en tekst zijn van Dagmar Slagmolen en Sander Teepen dirigeert het Residentie Orkest.

Instrumententuin

Kom je ook spelen in de Instrumententuin? Lijkt het je leuk om verschillende instrumenten uit te proberen? Kom dan na de voorstelling toeteren, pingelen en trommelen samen met de musici van het orkest. De Instrumententuin is open tot een uur na Het Griezelorkest.