DELFT - Op zaterdag 28 november opent Scapino een nieuwe winkel aan de Troelstralaan 55 in Delft. De nieuwe winkel zal compleet in de nieuwe Scapino stijl zijn: een winkel met een moderne uitstraling en een duidelijk overzicht. De opening zullen we niet zomaar voorbij laten gaan, maar we nemen de coronamaatregelen in acht. De winkel zal feestelijk geopend worden met een rode loper en ballonnen.

Feestelijke opening met hapjes en drankjes
Scapino is trots op zijn vernieuwde winkel en laat dat graag zien. Kom 28 november naar de feestelijke opening van de winkel in Delft. De winkelketen verzorgt hapjes en drankjes. Voor de eerste 100 klanten die wat kopen, ligt er een voucher klaar. Tussen de 100 vouchers zitten 2 vouchers met een extra hoge waarde. Daarnaast is er de eerste week van de opening elke dag een leuke openingsdeal. Natuurlijk kun je een kijkje nemen in de compleet vernieuwde winkel. Die is lichter en overzichtelijker dan je gewend bent van Scapino.

Delft gaat vorige Scapino winkels achterna met de nieuwe winkelformule

Scapino lanceerde deze zomer een modernere winkelformule. Scapino Bergum en Heemskerk hadden in augustus de primeur waarna er nog meerdere winkels volgden. Je vindt voortaan je regenkleding, voetbaltenue of sneakers nog makkelijker. Bovendien presenteert de schoenenwinkel de schoenen voortaan op model en niet meer op maat. De verouderde uitstraling van de winkel verdwijnt en maakt plaats voor Scapino nieuwe stijl. De winkelketen slaat een nieuwe weg in met de moderne winkelformule.

Het rood-gele logo komt terug, maar dan in een nieuw jasje
Scapino krijgt een modernere visuele identiteit die past bij de koers die het merk gaat varen en bij het DNA van de organisatie. De winkelketen frist de winkelformule op met herkenbare elementen. Daarom komt Scapino met een logo dat qua kleurstelling lijkt op het rode vierkant met het gele hoekje waar de winkelketen om bekendstaat. Door terug te gaan naar de oorspronkelijke kleuren wil Scapino herkenbaar blijven voor alle klanten in de winkelstraten.

De basis van Scapino: voordelig & dichtbij
Bij de nieuwe formule van de Nederlandse retailer in schoenen, sport en kleding hoort de slogan: voordelig dichtbij. Daarmee laat Scapino direct zien wat belangrijk is. Ten eerste natuurlijk de lage prijzen, daar verandert de winkelketen niets aan. Bovendien zit Scapino met 170 winkels door het hele land bijna letterlijk om de hoek. De echte schoenenspecialist biedt schoenen aan voor alle soorten activiteiten voor iedereen. Dat vult het merk aan met sportkleding, comfortabele basics en accessoires. Elk seizoen een verrassend aanbod.