DEN HAAG - Coach Merlijn Angad Gaur uit Den Haag begeleidt professionals bij het vinden van werk dat echt bij hen past. In zijn coachingpraktijk Musical Minutes gebruikt Merlijn zowel zijn passie voor muziek als de Passie Profiel-methode om mensen te helpen bij het identificeren van hun diepste verlangens en het ontwikkelen van een duidelijke loopbaanrichting.

Het Passie Profiel is voor Merlijn meer dan alleen een methode; het is voor hem een transformerende tool die hem zelf heeft geholpen bij het vinden van zijn eigen weg. "Een paar jaar geleden was ik zelf op zoek naar meer helderheid over wat voor werk echt bij me past – wat resoneert met wie ik ben", zegt Merlijn. "Het Passie Profiel bracht alles samen en maakte het voor mij duidelijk: dit is wie ik ben en wat ik moet doen."

Muziek


Merlijns coachingbedrijf Musical Minutes biedt coaching voor mensen die op zoek zijn naar hun ware roeping. Door middel van één-op-één-sessies en het gebruik van muziek als reflectiemiddel, begeleidt Merlijn zijn cliënten op een unieke en inspirerende reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. "Ik geloof dat mensen dichter bij zichzelf brengen bijdraagt aan de positieve 'groei' van de wereld", legt Merlijn uit. "Met mijn muziek en coaching probeer ik dit te bereiken, zowel in individuele sessies als in teamverbindingsprogramma's."

Passie Profiel


Het Passie Profiel vormt een integraal onderdeel van Merlijns coachingpraktijk, waarmee hij zijn cliënten een bewezen methodologie kan bieden om hun passies te identificeren en te omarmen. Door zijn unieke aanpak met muziek en coaching geeft Merlijn een eigen invulling aan het Passie Profiel, waardoor zijn cliënten diepgaande inzichten en waardevolle groei ervaren. Kijk op de website van

Musical Minutes
voor meer informatie over de coachingdiensten van Merlijn Angad Gaur en hoe het Passie Profiel wordt ingezet om mensen te helpen bij het vinden van vervullende carrières.

Het Passie Profiel is de enige methode die nieuwsgierige en gedreven professionals met carrièretwijfels helpt om op een eigenzinnige manier te ontdekken waar ze echt blij van worden en bewuste keuzes te gaan maken zodat ze hun inkomen kunnen gaan verdienen met werk dat past bij wie ze werkelijk zijn. Het is een bewezen methode die duizenden mensen heeft geholpen hun passies te identificeren en succes te bereiken in hun persoonlijke en professionele leven. Door zich aan te sluiten bij de Passie Profiel-methode kunnen coaches hun cliënten toegang bieden tot deze bewezen methodiek.