DEN HAAG - Hoe vet is dát: een speelkleed van jouw favoriete stad Den Haag met o.a. het Binnenhof, Scheveningen en het ADO Den Haag stadion!

Het idee is ontstaan bij de twee neven Dick van Creij (29 jaar) en Bas van Creij (28 jaar). Zij vonden dat het tijd werd dat het welbekende speelkleed, een nieuw en modern ontwerp kreeg. En hoe tof is het om jouw eigen stad op het speelkleed terug te zien en met jouw speelgoed autootjes langs het torentje van de premier en het Kurhaus te racen. Zo leert jouw kind de mooiste stad van Nederland spelenderwijs ontdekken. Het speelkleed is 1,80 bij 1,30 meter groot waar de meest herkenbare iconen van Den Haag op terug te zien zijn.

De twee ondernemers hebben zelf besloten wat er op het speelkleed terug moest komen van de stad. Bas van Creij reageert “Alle twee kennen wij Den Haag erg goed en dat is terug te zien op het speelkleed. Ook al was het moeilijk kiezen welke iconen een plekje verdiende op het speelkleed.” Dick van Creij vult vervolgens aan “Al het moois wat Den Haag te bieden heeft is natuurlijk te veel om op één speelkleed te verwerken, maar wij denken er geslaagd in te zijn!”

Vanaf vandaag is het speelkleed van Den Haag te bestellen welke wij verwachten te kunnen leveren tussen 15 en 17 April. Leuk voor de kleine Hagenaar & Hagenees! De prijs bedraagt nu tijdelijk € 49,95 per speelkleed en is te bestellen op: www.jouwspeelkleed.nl