DEN HAAG - Haal jouw prachtige stad Den Haag naar je woonkamer of tuin. Een speelkleed met het Kurhaus, Madurodam en meer.

Het idee is ontstaan bij de twee neven Dick van Creij (29 jaar) en Bas van Creij (28 jaar). Zij vonden dat het tijd werd dat het welbekende speelkleed, een nieuw en modern ontwerp kreeg. En hoe tof is het om jouw eigen stad op het speelkleed terug te zien en met jouw speelgoed autootjes langs het torentje van de premier en het Kurhaus te racen. Zo leert jouw kind de mooiste stad van Nederland spelenderwijs ontdekken. Het speelkleed is 1,80 bij 1,30 meter groot waar de meest herkenbare iconen van Den Haag op terug te zien zijn.

De twee ondernemers hebben zelf besloten wat er op het speelkleed terug moest komen van de stad. Bas van Creij reageert “Alle twee kennen wij Den Haag erg goed en dat is terug te zien op het speelkleed. Ook al was het moeilijk kiezen welke iconen een plekje verdiende op het speelkleed.” Dick van Creij vult vervolgens aan “Al het moois wat Den Haag te bieden heeft is natuurlijk te veel om op één speelkleed te verwerken, maar wij denken er geslaagd in te zijn!”

Vanaf vandaag is het speelkleed van Den Haag te bestellen op www.jouwspeelkleed.nl. Leuk voor de kleine Hagenaar & Hagenees!