DEN HAAG - Feest voor negentien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2552 AZ in Den Haag. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé verraste de gelukkige winnaars met de cheques.


De negentien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 43.478 euro tot 86.956 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Miriam speelt mee met twee loten en won 86.956 euro: "Ik heb een paar maanden geleden drie herseninfarcten en een hartstilstand gehad. Ik ga hier iets heel moois van doen. Businessclass naar Amerika en een mooie nieuwe badkamer."

Cindy is de gelukkige winnaar van 43.478 euro: "Ik ben sinds een jaar samen met mijn jeugdliefde. We krijgen maandag de sleutel van ons nieuwe huurhuis. Kunnen we samen een nieuwe start maken. Dit gaan we gebruiken voor de vloer".

Onderweg naar PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro

De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 16 oktober tot en met 26 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2023: hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 58,9 miljoen valt.Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.