SCHEVENINGEN - Op zaterdag 26 en zondag 27 maart 2022 zullen 42 kunstenaars van KopS (Kunst op Scheveningen) tijdens de Kunstroute hun huizen en ateliers openstellen voor het publiek. Deze 5e editie heeft een extra feestelijk tintje, de vereniging bestaat dit jaar 10 jaar en pakt uit met een fris, nieuw logo en een geheel vernieuwde website.

Het laatste weekend van maart is het werk van de deelnemende kunstenaars op verschillende plekken in Scheveningen te bewonderen. De te bezoeken adressen zijn te herkennen aan de vrolijke borden met het KopS-logo. De kunstenaars staan te popelen het publiek thuis of in hun atelier te ontvangen en hun werk te presenteren. Voor de bezoekers biedt de Kunstroute een buitenkans van dichtbij kennis te maken met de kunstenaar en meer te horen over het ontstaan van de kunstwerken. Alles bij elkaar is er een grote verscheidenheid aan creatieve uitingen te zien; van schilderijen tot sculpturen in brons, van fotografie tot beelden in keramiek en van mixed media tot sieraden. De locaties zijn beide dagen open van 12.00 tot 17.00 uur.

Overzichtstentoonstelling in Muzee Scheveningen

In Muzee Scheveningen, het cultuuranker van Scheveningen, is van 12 tot en met 27 maart een overzichtstentoonstelling te zien met werk van de deelnemende kunstenaars. Hier kun je vast een beeld krijgen van welk werk je aanspreekt en welke kunstenaar je vooral niet wil missen tijdens de Kunstroute.

Voor meer informatie, de plattegrond en informatie over de kunstenaars verwijzen we naar onze website, www.kunstopscheveningen.nl