DEN HAAG - Zojuist was in de eerste aflevering van 'VriendenLoterij Miljonairs' bij RTL 4 te zien hoe Jytte uit Den Haag plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Jytte speelde in de eerste aflevering van dit seizoen 64.000 euro bij elkaar. 


Jytte blikt terug op haar avontuur: "Ik vond het een ontzettend leuke ervaring, het voelde echt als een dagje uit. Ik ben een spelletjesfanaat dus ondanks dat het spannend was kon ik de focus goed bewaken. Ik ga mijn prijs delen met mijn moeder, dat geeft haar net iets meer rust en ruimte. Daarnaast ga ik ook een mooie reis maken samen met mijn man en gaan we met de kinderen een weekendje naar de Efteling."

De spannendste stoel van Nederland

Tijdens 'VriendenLoterij Miljonairs' nemen verschillende kandidaten plaats tegenover Robert ten Brink. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, een tweede kans en de mogelijkheid om een vraag te verwisselen voor een andere.

'VriendenLoterij Miljonairs' wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 26 november elke zaterdag vanaf 21.40 uur bij RTL 4 te zien.