DEN HAAG - Ook dit voorjaar keert de “Kids Kermis XXL” weer terug naar het winkelcentrum aan de Leyweg. Daar kan van 20 t/m 24 maart genoten kunnen worden van een keur aan typische kinder- en familieattracties. Enkele daarvan stonden er niet eerder, waaronder de FUN - SLIDE. Deze kleurige glijbaan zal favoriet zijn van de kleintjes, maar ook de papa’s en mama’s kunnen gezellig mee naar omlaag glijden.

Het avontuur wacht bij de FLYING JUMBO, alwaar een reeks kleurige olifanten het luchtruim kiest. Papa’s en mama’s kunnen ook hier mee op reis om de jonge avonturiers te begeleiden. De dansende theekopjes, oftewel de TEA CUPS, is ook al zo’n leuke kinderzaak. Met geringe snelheid draaien een reeks bontgekleurde “theekopjes” er hun rondjes. Bij de RACE O RAMA mag in stoere race autootjes worden ingestapt om daarna als echte coureurs op pad te gaan.

Een op en top familiezaak is het FUNHOUSE. Een attractie waar het avontuur wacht want er zijn op de route naar de uitgang tal van obstakels te overwinnen. Bij de WIP, een dansende bank, swing je met wisselende snelheden heen en weer. Van links naar rechts en van boven naar beneden zoevend. Zoek je het liever hogerop dan is de EUROPE FLYER echt iets voor jou. Het betreft een enorme zweeftoren die haar passagiers op vele tientallen meters hoogte met wisselende snelheid laat vliegen en daarbij een spectaculair uitzicht verschaft over de wijde omgeving.

Waag je liever een gokje dan is ook hier de keuze groot. Maar pas op, voor je het weet heb je de handen vol met de meest prachtige prijzen die er te winnen zijn. En bij de allernieuwste sensatie Pink Date zijn de prijzen ook nog eens extra groot.

De liefhebbers van de traditionele kermislekkernijen zijn als vanzelf niet vergeten. Een heerlijke suikerspin, olie- en/of krentenbollen, Spaanse Churros een zakje nougat en/of zuurstok; het is er allemaal.

Als extra komen op woensdag 20 maart om 15.00 uur MICKEY & MINNIE op visite. Op donderdag 21 maart om 19.00 uur komen SUPER MARIO en YOSHI langs. Op vrijdag 22 maart om 19.00 uur brengt STITCH een bezoek. Op zaterdag 23 maart om 15.00 uur is het de beurt aan BING & FLOP die dan een bezoek aan kermis zullen brengen terwijl op zondag 24 maart om 15.00 uur PAW PATROL KOMT kermisvieren.

Openingstijden: Op woensdag en donderdag is de kermis geopend van 12.00 t/m 21.00 uur. Op vrijdag en zaterdag kunt u komen kermisvieren van 12.00 t/ 21.30 uur, terwijl de attracties op zondag 26 maart van 12.00 t/m 20.00 uur publiek ontvangen.

Voor voordelig kermisvieren vind je op de website www.kermiskorting.nl van veel attracties een kortingsbon. Vergeet u niet om uw fotocamera/telefoon mee te nemen tijdens uw kermisbezoek voor een leuke kiek, samen met uw kind(eren).