DEN HAAG - Amazing Oriental nodigt iedereen uit om vrijdag 13 t/m 15 oktober naar haar vestiging in Den Haag Ypenburg te komen. Deze dagen kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwste foodtrends die vanuit Singapore zijn komen overwaaien. Dit culinaire event wordt vrijdag 13 oktober geopend door Stadsdeeldirecteur van de gemeente Den Haag Lawrence Eghosa.


,,Wij zijn ontzettend blij dat we dit event samen met Singapore mogen organiseren", aldus Martin Chan, algemeen directeur van Amazing Oriental. ,,Wij merken dat op culinair gebied veel vraag is naar trends. Met nieuwe producten vanuit Singapore kunnen wij de zintuigen en smaakpapillen van onze bezoekers echt tot leven laten komen. Wij zijn dan ook zeer vereerd dat Stadsdeeldirecteur Lawrence Eghosa hierachter staat en samen met ons dit event feestelijk komt openen."

Programma vrijdag 13 oktober

11.00 uur Welkomstwoord algemeen directeur Amazing Oriental Martin Chan

11.05 uur Speech Ambassadeur Singapore Hong Huai Lim

11.10 uur Speech Stadsdeeldirecteur Lawrence Eghosa

11.15 uur Feestelijke opening

Tasty Singapore

Tasty Singapore is het culinaire event op initiatief van Singapore en Amazing Oriental. Bezoekers zijn welkom om de Singaporese keuken te ervaren. Vrijdag 13 t/m 15 oktober zijn er diverse gratis kookdemonstraties in de vestiging in Den Haag Ypenburg aan de Laan van Haamstede 36. Het restaurant staat deze dagen in het teken van Singaporese gerechten. Ook kan men drie dagen kans maken op leuke prijzen en aan de jongste bezoekers is eveneens gedacht.

Over Amazing Oriental

Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels 24 vestigingen en er werken meer dan 1.100 mensen. In het najaar van 2023 zal Amazing Oriental de deuren openen van de eerste vestiging in België. Het hoofdkantoor van Oriental Group staat in Hoofddorp (Broekermeerstraat 135). Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van 600 naar meer dan 10.000 authentieke A-merken uit Azië. Een compleet assortiment voor horecabedrijven en consumenten, geleverd door een modern distributiecentrum. Meer informatie over het bedrijf en de producten is te vinden op www.amazingoriental.com.