LEIDSCHENDAM-VOORBURG - Omdat we 90 jaar bestaan, organiseert Scouting Hubertus-Brandaan een groots Lentefeest. Kom op zaterdag 8 juni 2024 van 14.00 tot 17.30 uur naar de Vliethof aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Vier ons 90-jarig verjaardagsfeest mee! Kom lasergamen, leef je uit op het springkussen, versla de chocozoenen of ga aan de slag met een kano of radarboot. Verover jij de feestelijke pot met prijzen?

Hoewel het weer het niet elke dag doet vermoeden, is het lentefeest in aantocht! Er staan weer vele leuke (gratis) spelen op het programma, uiteraard geheel in het teken van Happy Birthday 90 jaar! Verjaarskaars vangen, springkussens, de kop van Jut, kanovaren, radarbootjes of ballonschieten, het zijn zomaar enkele voorbeelden van de toffe activiteiten.

Strippentaart

We hebben geen strippenkaart, maar een strippentaart dit jaar. Geheel in het teken van het feestelijke jubileum. Daarop staan alle spellen die je gratis kunt bezoeken. Dat wil je toch niet missen! En voor de ouders, buren, relaties en vrienden hebben we een gezellige bar. Hopelijk schijnt het zonnetje op 8 juni, dan straalt de gezelligheid er helemaal vanaf. Ontmoet, heb plezier en vier feest!

Feestelijke pot met prijzen

Natuurlijk valt er ook weer een feestelijke pot met prijzen te winnen bij ons Rad van Fortuin. Met als quizmaster niemand minder dan Wiebo Hobma vliegen de prijzen je om de oren. Bij onze feestelijke verkopers kunt u op zaterdag 8 juni zelf de lootjes krijgen. Kleine lotprijs, grote kans op mooie prijzen!

Scouting Hubertus-Brandaan is te vinden aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Het terrein is aan de Vliet gelegen. Het Lentefeest start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.hubertus-brandaan.nl.

Dank aan sponsoren

Het Lentefeest is mede mogelijk gemaakt door een flink aantal bedrijven die dit buurt- en scoutingfestijn een warm hart toedragen. Dit zijn Alba Automotive Services, Beguin Media Totaal,

Bernard Guldenmundt Timmer- en Onderhoudsbedrijf, Bott, Carshop Fortuin, Caruse Everts Groep, De Jong Diepvries, Frans de Groot, Hademax, ITS BV, Leus Specials BV, Montagebedrijf Robino, Motorhuis, Mr John Kip, Natureko biodisposables, Nolten schoenen, Nomax Project & Partners,Ok2press, Partner in Management (Edu-Metis), Plus supermarkten, Practical Media, Proefhuys, Projectinrichting Lavoir, Promosupport, RLT Nederland, Sligro, STAPFOODS catering, Studio Jeu Vorm en Functie, The Collections, THT Elektrotechniek Vlietland BV, TOPdesk, Van Geest Schilder- en Onderhoudsbedrijf, Van Tilburg Zuivel, Verhuurbedrijf Paul, Vroege Interieurbouw.

Bij Scouting Hubertus-Brandaan is altijd wat te beleven. Bevers is de jongste speltak voor kinderen van 4 tot en met 6/7 jaar. Welpen zijn voor kinderen van 6/7 tot en met 10 jaar en Waterscouts' voor de leeftijd 10 tot en met 13 jaar. De Wilde Vaart en Woeste Vaart (13 tot 18 jaar) en Waterscouts gaan vaak het water op, kanoën of zeilen op de Kaag. Zij leren alle zeiltechnieken en navigeren. Maar ook bosspelen, kampvuur stoken, sportmiddagen en knutselen behoren tot de activiteiten. Kortom, Hubertus-Brandaan is telkens weer heel iets anders doen. Wil je meer informatie, neem dan contact op via 06 54 32 14 82, kijk op www.hubertus-brandaan.nl of kom op een zaterdag langs.