DEN HAAG - La Sirena Gifts & Lifestyle bestaat dit jaar 5 jaar. Een bijzonder jaar, kunnen we wel zeggen. Want ondanks de COVID-19 lockdown opent deze ‘local hero’, die begon met een klein filiaal in de Stevinstraat in Den Haag, op 18 maart een indrukwekkende flagship store in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Na vestigingen op De Pier en in de Palace Promenade op Scheveningen, was het een grote stap voor eigenaren Angel Mulder en Eric Spaans. “We moesten het gewoon doen. We wilden groeien. En toen we de tekeningen zagen van The Mall of the Netherlands, waren we direct verliefd op deze spectaculaire locatie. Hier wilden we gewoon deel van uitmaken.”, laten zij in een reactie weten.

Meteen na het tekenen van het contract kwamen de eigenaren in een rollercoaster terecht, want niet veel later werden de eerst Corona-gevallen geconstateerd in Nederland. Hierdoor moest het filiaal op De Pier destijds tijdelijk sluiten en liep het toerisme in Scheveningen terug.

“Ja, dat was wel even slikken. Uiteindelijk hebben we na de zomer besloten het filiaal op De Pier volledig te sluiten en alleen met het filiaal in de Palace Promenade door te gaan. Het is een zwaar jaar geweest, maar we kijken nu vol energie uit naar de opening in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Hier openen wij onze flagship store met de meest uiteenlopende en unieke home deco en gifts. Onze 'Treasures' komen van leveranciers vanuit de hele wereld en worden wekelijks aangevuld. Hierdoor vindt men bij ons altijd originele items en de nieuwste trends op het gebied van huisdecoratie en cadeaus. Met onze spraakmakende items in combinatie met een uniek 7 meter hoog gevel design, een ware eyecatcher, loop je ons niet zomaar in de Mall voorbij.”

In eerste instantie zal La Sirena vanaf 18 maart a.s. op afspraak openen in The Mall of the Netherlands, het voormalig Leidsenhage. “We kunnen niet wachten om de eerste klanten te mogen begroeten in onze mooie nieuwe winkel. Helaas moet dat nog even op afspraak, maar we hopen dat we snel op een ‘normale’ manier open kunnen en mensen weer spontaan in onze winkel rond kunnen snuffelen. Ons motto is nu eenmaal ‘feelgood shopping’ en daar moet geen tijdslimiet aan vast zitten ”.

La Sirena Gifts & Lifestyle is in Westfield Mall of the Netherlands gevestigd op Kamperfoelie 8 in het verlengde van het centrale plein.