DEN HAAG - Schone Schoonheid is een nieuw merk in de wereld van verzorgingsproducten. 100% natuurlijke ingrediënten, lokaal geproduceerd in Scheveningen, goed voor je lijf, goed voor het milieu. Wat het zo bijzonder maakt, er zit echt Schevenings zeezout in!

Minu van Huis, sustainable selfcare consultant en oprichtster van Schone Schoonheid, heeft het Scheveningse zeewater zelf met een emmertje uit zee gehaald, in eigen keuken ingekookt en toegevoegd aan haar twee nieuwe producten: Beachlook Haarspray en Bruisend Badzout.

Waarom deze producten zo bijzonder zijn: De eerste haarspray en badzout waar echt Schevenings zeezout in is verwerkt. Met liefde geproduceerd in eigen keuken. Verder zitten er alleen natuurlijke ingrediënten in. Zo schaadt je jezelf en de natuur niet. Je huid is een orgaan, die alles wat je er op smeert opneemt. Het komt direct in je bloedstroom terecht. Die wil je dus zo zuiver en natuurlijk mogelijk behandelen. De haarspray uitspoelen onder de douche, het badwater laten wegstromen, het kan allemaal zonder schuldgevoel. Het enige wat je doet is het geleende zeezout weer terug brengen naar waar het vandaan komt. Onvervuild. Dankjewel zee.

Haar missie: Zoveel mogelijk mensen helpen zichzelf in meer schoonheid te hullen. Om zo vitaler en gelukkiger door het leven te gaan. Er is zoveel vervuiling om ons heen. In onze voeding, in de verzorgingsproducten die we gebruiken, in de kleding die we dragen. Dit zorgt op de lange termijn voor verlies van vitaliteit en het ontstaan van ziektes. Iedereen verdient het om vitaal en gezond te leven. Dat begint bij bewustwording. Daarna volgt verandering. Daar zet Minu zich voor in via haar dienstverlening als Sustainable Selfcare consultant, en via de producten die ze onder het nieuwe merk Schone schoonheid produceert.

De Beachlook Haarspray en het Bruisend Badzout zijn verkrijgbaar via de webshop op www.schoneschoonheid.nl, bij Studio Scheveningen in de Keizerstraat en bij beide locaties van de surfshops van Hartbeach.