DEN HAAG - Restaurant Suus, dat sinds dit voorjaar huist in het historische pand van hotel de Plesman, introduceert een vernieuwde menukaart vol frisse smaken, creativiteit en verfijning. Onder leiding van Suus’ nieuwe chef Kyan van Bommel, die ervaring heeft in gerenommeerde restaurants, kunnen gasten rekenen op een eigentijdse culinaire beleving. Dit alles in het prachtige, karakteristieke voormalige KLM-hoofdkantoor.

Vernieuwd menu

De nieuwe kaart is zorgvuldig opgebouwd en sluit aan bij elk moment van de dag, van lunch tot diner. “Het nieuwe menu bij Suus is een statement: uitgesproken smaken, frisse ideeën en altijd met focus op kwaliteit. " Voor mij hoeft goed eten niet ingewikkeld te zijn, het draait om creativiteit, eerlijkheid en nét dat beetje flair om te verrassen,” aldus Van Bommel.

Op de kaart prijken verfijnde gerechten zoals de heirloom tomatensalade met burrata, gegrilde perzik en basilicumvinaigrette, de Hokkaido-scallop met grapefruitgranita en jalapeño-vinaigrette en de entrecôte met dragonboter en rodewijnjus. Vegetarische fijnproevers kunnen zich laten verrassen door de bloemkool met hazelnootcrumble en zwarte truffel. Voor een zoete afsluiting zijn er desserts zoals het Dubai Dessert, met Ecuadoraanse pure chocolade, rozen en pistache-ijs.

Restaurant Suus, het gastronomische hart van hotel De Plesman

Restaurant Suus, gevestigd in het lifestylehotel in De Plesman in Den Haag, is dé plek waar erfgoed, design en gastronomie samenkomen. Met hoge ramen, een licht en stijlvol interieur ontworpen door interior design bureau Nicemakers, is Suus een bruisende culinaire plek waar je 7 dagen per week kunt genieten van ontbijt, lunch en diner. Geniet 1x per maand van de Chef’s Table met een exclusief menu van Chef Kyan van Bommel, boek een heerlijke brunch die varieert op basis van thema of seizoen, of laat je verrassen door een drankje in de Albert Bar & Lounge, waar elke vrijdagavond een DJ draait voor de perfecte afsluiting van de week.

Vanaf nu is ook Suusje geopend, een deli & pantry met koffie, croissants, vers brood en heerlijke delicatessen en wijnen om mee te nemen.