DEN HAAG - Nu het steeds lastiger wordt om corona-proof uitjes buiten de deur te bedenken, bieden Omniversum en Nanny Nina een welkom uitje aan voor ouders in Den Haag: Ontvang twee filmtheater-tickets voor een Omniversum film naar keuze en een gescreende oppas aan huis voor tijdens de film.

Omniversum mag een maximaal aantal personen verwelkomen bij een voorstelling. Je kan parkeren voor de deur en wij zorgen ervoor dat iedereen een heerlijke, veilige avond heeft.

Het arrangement is geldig voor zowel Digital Dome films als Omniversum Cinema films.

Een breed aanbod
Met Omniversum Cinema breidt Omniversum de programmering uit: naast de geliefde grootbeeldfilms, worden de mooiste art-house films en documentaires vertoond. Omniversum Cinema is op regulier bioscoopformaat (dus niet koepelvullend) te zien. Digital Dome films worden op koepelvullend formaat getoond.

Een betrouwbare oppas zodat jij van de film kan genieten
Nanny Nina heeft al tientallen jaren ervaring met het vinden van betrouwbare, lieve oppassers. Al onze oppassers zijn persoonlijk gescreend en hebben referenties van andere ouders. Zo kan jij met een gerust hart de deur uit.O, ja! En last-minute oppas nodig? Ook dat regelen we voor je.

Boek nu je avondje uit via: https://nannynina.nl/blog/avondje-uit-naar-het-omniversum