ZOETERMEER - Op vrijdag 17 mei vanaf 20:00 uur organiseert Comedy 079 weer een open mic in JJ Music House, van der Hagenstraat 34A Zoetermeer. We hebben weer een gloednieuwe line-up van 8 beginnende er meer ervaren comedians waaronder het comedy talent Tirza Gehring.


"Tirza is niet boos, ze is gewoon teleurgesteld. Al haar hele leven is ze per toeval omringd door rijke mensen, terwijl ze zelf voornamelijk uitbetaald krijgt in handige feedback of VVV-bonnen. Ondanks dat, heeft ze wel een schat aan hilarische observaties verzameld, die ze weet te brengen met een tikje naiviteit en een vleugje spot. Ze heeft haar vaste adresjes om gegarandeerd leuke gesprekken op te vangen, en weet deze te transformeren in komische meesterwerkjes die aan het grote publiek getoond moeten worden. Ze vult haar dagen met niet-alledaagse beroepen en is sindsdien nergens meer van onder de indruk. Na jarenlange ervaring als actrice, staat ze nu twee jaar als zichzelf op het podium. Nu hoeft ze zich gelukkig niet meer aan het script te houden. Toen ze nog maar net voet had gezet op het toneel van de lach, eindigde ze in 2022 in de finale van de Comedy Talent Awards van het International Comedy Festival."

Verwacht die avond komische observaties van de comedians en lachsalvo's waarover je het nog lang zult hebben. Kaarten kosten €7,50 p/s en zijn verkrijgbaar via de website van JJ Music House www.jjmusichouse.nl. Volg Comedy 079 op Instagram (comedyzoetermeer) en blijf op de hoogte van toekomstige open mics.