UTRECHT/DEN HAAG - De Psychosophistical Show is een reeks van vijf infotainment-uitzendingente zien op Facebook, over alledaagse onderwerpen uit de psychologie waarbij diepgang en amusement hand in hand gaan.

De speciale gast in de tweede uitzending van de Psychosophistical Show is Paula Nkoyo Udondek. Zij is tv-presentatrice, actrice, columniste en (toneel)schrijfster. Paula is onder andere bekend van het presenteren van tv-programma’s als Waku Waku, Get the Picture en Knoop in je Zakdoek. Daarnaast is zij ambassadrice van de Hersenstichting en coacht zij mensen met behulp van paarden.

Hoe meegaand ben je?
In de vele (beroeps-)rollen die Paula uitoefent, komt zij als geen ander met het thema in aanraking. Al is het alleen maar het opvolgen van de regieaanwijzingen, of ervoor zorgen dat de neuzen dezelfde kant op gaan in een van de shows die zij presenteert. Maar ook in andere aspecten van het leven speelt meegaand zijn een rol. In de uitzending deelt Paula haar ervaringen met het onderwerp van deze week.

Het onderwerp van deze week wordt verder toegelicht door de presentatoren Serge Brink en Helga Cremers. Proefondervindelijk en al bakkeleiend ontdekken zij tijdens de uitzending wat de invloed van het ‘meegaand zijn’ is op hun relatie. Uiteraard is er ook weer ruimte voor tips, experimenten en een ‘quick fix’ voor lastige vraagstukken. En staat 19e -eeuwse huishoudster Sophie paraat met relatietips voor volwassenen.

Kortom: er valt weer genoeg te amuseren en te leren in deze tweede uitzending van de Psychosophistical Show!
De Psychosophistical Show is te zien op zondag 6 februari om 19.30 uur op de Facebookpagina van de Salon van Weleer via deze link: https://www.facebook.com/SalonvanWeleer