DEN HAAG - Poké Perfect opent op 12 maart een nieuwe locatie op Turfmarkt 224-226 in Den Haag. De succesformule blijft op volle toeren draaien sinds de opening van de eerste locatie aan de Amsterdamse Prinsengracht, toen Poké Perfect al snel een grote fanbase wist op te bouwen.

Het healthy-foodconcept is groot voorstander van een gezonde en bewuste levensstijl en de poké bowls zijn perfect voor mensen met een druk leven die bewuste keuzes willen maken. Vandaag de dag telt het concept twaalf vestigingen in Amsterdam, Almere, Den Bosch, Dordrecht, Leiden, Nijmegen en Utrecht en recent een in Hilversum. Daar komt nu een dertiende vestiging bij aan de Turfmarkt in Den Haag en binnenkort staan openingen in Deventer en Alphen aan den Rijn op de planning. Poké Perfect opende in 2016 het eerste pokérestaurant van Nederland en is inmiddels een begrip.


Perfecte locatie voor Poké Perfect
Poké Perfect Den Haag is heel centraal gelegen en perfect bereikbaar voor forenzen door de nabijheid van station Den Haag Centraal en is omringd door verschillende ministeries. Quinta Witzel, mede-eigenaar van Poké Pefect: "We zijn heel blij met onze nieuw te openen locatie in het hart van Den Haag. De levendige Turfmarkt is de perfecte plek voor een Poké Perfect. Samen met al onze buren biedt dit stukje Den Haag veel goede opties voor een maaltijd, snack of drankje. Iedereen die onderweg is naar station of centrum, én de mensen die in de buurt werken of wonen, kunnen vanaf (DATUM) bij ons terecht voor een verse poké bowl. We kijken er erg naar uit!"

Sushi in een bowl
Poké Perfect is expert in de poké bowl: een gezonde, snelle en volwaardige maaltijd die een goed alternatief is voor het gebruikelijke fastfood. Het van origine Hawaiiaanse gerecht - ook wel bekend als sushi in een kom - zorgt met haar kleurrijke karakter voor instant happiness. Het gevarieerde menu biedt verrassende combi's en verschillende signature dishes, zoals The Witzel met zalm, avocado en komkommer. Ook is er de mogelijkheid een eigen bowl samen te stellen. Van de basis tot de toppings en de saus, alle favoriete ingrediënten kunnen worden samengevoegd.


Family-first
Oprichters Quinta en Gerrit Jan zijn opgegroeid in een warm gezin van vijf kinderen. Het familiegevoel is de fundering van Poké Perfect - ook zus Anna werkt bij het bedrijf - en wordt in iedere zaak doorgevoerd. Passie en toewijding is waar het om draait bij Poké Perfect – voor de producten, de gasten en het bedrijf. Duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel. Producten komen zoveel mogelijk van lokale boeren en alle ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen. De met aandacht geselecteerde leveranciers - de cherrytomaatjes groeien bijvoorbeeld in Amsterdam Osdorp - leveren dagelijks verse ingrediënten af bij alle locaties, zodat het weggooien van voedsel zoveel mogelijk wordt beperkt. Poké Perfect heeft in alle zaken zitmogelijkheden, maar ook het afhalen en laten bezorgen van de bowls is mogelijk.

Met de openingen in Hilversum, Den Haag, Deventer en Alphen aan den Rijn stopt het pokésprookje niet. Door een recente investering van het Italiaanse Poké House wil Poké Perfect in de nabije toekomst 25 nieuwe vestigingen openen in de Benelux en zoekt daar momenteel franchisenemers voor.

Poké Perfect Den Haag is vanaf 12 maart te vinden op Turfmarkt 224-226 en is zeven dagen per week geopend van 11:30 tot 21:00 uur.

Meer informatie vind je op pokeperfect.nl