DEN HAAG - De pop-up store van PETIT KOLIBRI is een plek waar je in een van de meest exclusieve straten van de stad in contact kunt komen met Peruaans vakmanschap en alpaca breiwerk voor dames, baby's en kinderen. De winkel is gevestigd aan de Frederik Hendriklaan 223 te Den Haag.


De producten zijn zo zacht en mooi dat het moeilijk is om bij de eerste aanraking niet verliefd te worden. PETIT KOLIBRI is ontstaan uit een onvoorwaardelijke liefde voor authentieke, biologische en natuurlijke producten. Alle producten zijn het resultaat van een gedreven inzet voor het bevorderen van duurzaamheid en bewust zakendoen in de lokale gemeenschappen van Latijns-Amerika. Daarom worden al onze baby-alpacawol en biologische katoen met zorg en aandacht geproduceerd en worden ze gekenmerkt door een wederzijds voordelige en transparante relatie met onze leveranciers in Peru.

Jill Blackstone is een fotografe die verliefd werd op Peru terwijl ze met haar familie op wereldreis was tussen de meest afgelegen plekken in Peru, ze kan alle verborgen geheimen van haar reis vertellen! En je kunt haar alles vragen over moederschap, reizen, alpaca's en duurzaamheid.

De pop-up is geopend van dinsdag - zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Van december tot en met februari. Het is de perfecte plek om mooie en betekenisvolle cadeaus te verkrijgen.