DEN HAAG - Rob uit Den Haag is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat vanavond te zien was bij SBS6.

Linda de Mol maakte bekend dat Rob met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Martijn uit Groningen – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Rob was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 2496 in de studio aanwezig.

Rob werd verrast door dit nieuws en reageerde: "Toevallig heb ik net een nieuwe auto gekocht. Deze auto is mooier en ik ben er ontzettend blij mee!"

Hoofdprijs gaat naar inwoner Groningen
Een inwoner uit Groningen speelde in de finale het 'Gouden Koffer Spel' aan de desk met Linda de Mol en won 211.000 euro.

Over 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'
In 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

'Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.