DEN HAAG - Amazing Oriental in Ypenburg, heeft vandaag in het bijzijn van Stadsdeeldirecteur Lawrence Eghosa, het culinaire event Tasty Singapore officieel geopend. Tot en met zondag 15 oktober kunnen bezoekers naar de vestiging in Ypenburg komen om de diverse smaken die vanuit Singapore zijn over komen waaien te komen proeven.


Directeur van Amazing Oriental Martin Chan heeft samen met de ambassadeur van Singapore Hong Huai Lim en Stadsdeeldirecteur Lawrence Eghosa het event feestelijk geopend.

'Wat een enorme opkomst vandaag!' aldus Martin Chan. 'We zijn ontzettend vereerd dat we dit samen met de ambassadeur van Singapore Hong Huai Lim en stadsdeeldirecteur Lawrence Eghosa voor onze bezoekers mogen organiseren. Het is voor ons erg belangrijk om de smaken en trends van onze nieuwste producten met onze bezoekers te delen en dat doen we natuurlijk door hen te laten te laten proeven en te ervaren want dat is natuurlijk waar dit culinaire event om draait.

Ook stadsdeeldirecteur Lawrence Eghosa is blij dat het event weer na covid georganiseerd kan worden.

'Wat een aanbod' aldus Eghosa. 'Ik ben blij verrast met de keuze van onder andere de Singaporese producten. Het is geweldig dat Amazing Oriental dit event weer kan organiseren en hopelijk komen er veel bezoekers dit weekend om dit feest samen te vieren. Amazing Oriental zit nu al een aantal jaren hier op deze plek in Den Haag en wij zijn als gemeente erg blij dat de grootste winkel van deze supermarkt bij ons in de stad zit! '

Na deze korte toespraken was het tijd om het lint door te knippen en was het event officieel geopend. Bezoekers konden genieten van diverse gerechten in de winkel en dit ging gepaard met feestelijke muziek. De allerjongste bezoekers konden een ballonnenkunst ophalen.

Tasty Singapore

Tasty Singapore is het culinaire event op initiatief van Singapore en Amazing Oriental. Bezoekers zijn tot en met zondag 15 oktober welkom om de Singaporese keuken te ervaren en deel te nemen aan de diverse gratis kookdemonstraties in de vestiging in Den Haag Ypenburg aan de Laan van Haamstede 36. Het restaurant staat dit weekend in het teken van Singaporese keuken. Daarnaast kunnen klanten drie dagen kans maken op diverse prijzen.

Over Amazing Oriental

Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels 24 vestigingen en er werken meer dan 1.100 mensen. In het najaar van 2023 zal Amazing Oriental de deuren openen van de eerste vestiging in België. Het hoofdkantoor van Oriental Group staat in Hoofddorp (Broekermeerstraat 135). Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van 600 naar meer dan 10.000 authentieke A-merken uit Azië. Een compleet assortiment voor horecabedrijven en consumenten, geleverd door een modern distributiecentrum. Meer informatie over het bedrijf en de producten is te vinden op www.amazingoriental.com.