WASSENAAR - Niets leuker dan je eigen huisdier vastleggen op foto. Mobieltjes van huisdiereigenaren staan propvol met leuke, schattige en ontroerende foto’s van hun leukste huisdier. En nu we met alle corona maatregelen beter even binnen kunnen blijven, organiseert Stichting Nationale Dierenzorg een (huis)dieren-fotowedstrijd! Zodat wij ook in deze tijden onze (huis) dieren aan elkaar kunnen voorstellen.


Dus vind jij het leuk om foto’s te maken van je dier?
Doe dan mee aan de Nationale Dierenzorg fotowedstrijd. Meedoen is simpel:Upload je foto voor 1 januari 2021 op https://www.ndz.nl/help/fotowedstrijd/ Direct na upload van je foto kun je de foto delen op je social media en al jouw vrienden vragen om te stemmen op jouw leukste dier. Op 31 december om 24.00 uur wordt de Top 10 inzendingen met de meeste stemmen bepaald en voorgelegd aan de vakjury. Deze kiest uit de top 10 de leukste dierenfoto van 2020. Daarbij wordt gekeken naar het dier en de originaliteit van de foto.

De winnaar wint een fotoshoot van onze eigen dierenfotograaf Ashley Overduin! Van deze foto wordt een mooi canvas doek gemaakt dat ook bij de prijs hoort.

Alle top 10 winnaars krijgen in 2021, op afspraak, een rondleiding bij NDZ, inclusief een sneak preview door onze nieuwe gebouwen.

De wedstrijd loopt van 10 december tot 31 december 2020.
Over Stichting NDZ Stichting Nationale Dierenzorg is een pension voor honden & katten, crèche voor honden, asiel voor honden & katten, seniorenclub voor honden & katten en 24/7 dierenambulances in de regio Wassenaar, Leidschendam-Voorburg.