DEN HAAG - Ontwikkelingscombinatie VOF Vroondaal bestaande uit BPD en Synchroon (een dochteronderneming van TBI Holdings), vierde 15 november jl. met toekomstige bewoners en projectbetrokkenen, de start bouw van de Heeren van Vroondaal in Den Haag. De Heeren van Vroondaal bestaat in totaal uit 69 woningen, variërend van tweekappers, herenhuizen tot een luxe villa.

Afgelopen dinsdag kwamen alle toekomstige bewoners en projectbetrokkenen bij elkaar in restaurant Hudson in Den Haag. Hier kregen de bewoners alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Daarnaast gaf wethouder Van Asten een korte toespraak en wenste alle toekomstige bewoners veel woongeluk toe.

De Heeren van Vroondaal verrijst aan de zuidwest kant van Den Haag, pal aan recreatiegebied Madestein. De karakteristieke woningen onderscheiden zich door hun geveldetails zoals torentjes, erkers, balkons en veranda’s. Naar een ontwerp van Zeinstra Veerbeek Architecten.

Bouwbedrijf Knaap Maatwoningen B.V. uit Zevenhuizen is verantwoordelijk voor de realisatie van de woningen. Naar verwachting worden de eerste woningen medio eerste kwartaal 2024 opgeleverd.

Over Vroondaal

Nieuwbouwwijk Vroondaal biedt ruimte aan circa 2100 woningen. Het plan aan de zuidkant van Den Haag is prachtig gelegen nabij het natuur- en recreatiegebied Madestein en grenzend aan de duinen en het strand van Kijkduin en Ter Heijde. Ook de diverse voorzieningen die de stad Den Haag te bieden heeft, liggen binnen handbereik.
Eerder realiseerde Ontwikkelingscombinatie VOF Vroondaal al diverse (deel)plannen in Vroondaal.


Meer informatie: www.deheerenvanvroondaal.nl