DEN HAAG – Ineens was ‘ie weg: Kwalitaria Savornin Lohmanplein, gelegen tegenover het gelijknamige winkelcentrum in Den Haag. Maar nu is hij terug. Na een verbouwing van bijna 3 maanden is er een compleet nieuw restaurant opgebouwd. Vandaag is de officiële opening en staan de deuren weer wagenwijd open om gasten te verwelkomen. ‘We nodigen iedereen graag uit om een kijkje te nemen in onze nieuwe, sfeervolle zaak’, aldus trotse eigenaar Lang Chen.

Een moderne en gezellige sfeer

De oude zaak stond er al heel wat jaar en was daarom wel toe aan vernieuwing. “We hebben nu een moderne omgeving gecreëerd waar je graag wat langer blijft zitten’, vertelt Lang Chen. De zaak is opgebouwd volgens het nieuwste Kwalitaria-concept. Wie een kijkje in de nieuwe zaak neemt, ziet stoere materialen en veel natuurlijke en groene details. ‘De moderne inrichting heeft dan ook veel meer sfeer’, stelt Lang Chen. ‘Je voelt je nu nog sneller thuis bij Kwalitaria.’


Vertrouwde kwaliteit in een moderne omgeving

Zo nieuw dat de zaak is, zo vertrouwd is het assortiment. ‘Je geniet nog steeds van onze bekende gerechten, maar dan in een nieuwe omgeving’, laat Lang Chen weten. Om de opening te vieren heeft hij voor de buurtbewoners diverse openingsacties in petto, zoals korting op de oer-Hollandse burgers van MRIJ-rundvlees en aanbiedingen op – zoals hij het zelf noemt – de allerlekkerste friet. De trotse eigenaar en zijn team kunnen in ieder geval niet wachten om de gasten te verwelkomen: ‘Graag nodigen we iedereen uit om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe zaak’.