DEN HAAG - Gisteravond vond een exclusieve perspresentatie plaats bij Theatergroep SPOT, waar aanwezigen een voorproefje kregen van de musicalklassieker RENT. Deze spectaculaire musical zal van 13 tot en met 16 juni te zien zijn in Theater Korzo in Den Haag. Vanaf vandaag is ook de trailer van de productie te bewonderen.

De perspresentatie bood een unieke kans om een glimp op te vangen van de indrukwekkende cast en de meeslepende muziek van RENT. Theatergroep SPOT zorgt ervoor dat het publiek wordt meegevoerd in het verhaal van de vriendenkring in het bohemien New York, die worstelt met liefde, verlies en hoop tijdens de aidsepidemie.

RENT van Theatergroep SPOT belooft een uitzonderlijk kwalitatieve productie te worden. De castleden brengen hun personages tot leven met diepe emotie en authenticiteit, terwijl de regie en scenografie een visueel spektakel creëren. De krachtige uitvoering, indrukwekkende vocale prestaties en de dynamische choreografie beloven een onvergetelijke theaterervaring.

Trailer
Naast de live preview werd vandaag ook de officiële trailer van RENT onthuld. Deze trailer geeft een spannend inkijkje in wat het publiek kan verwachten van de voorstelling en verbeeld de hechte vriendengroep die niet alleen op het podium, maar ook zeker daarbuiten te voelen is. Vanaf vandaag is de trailer beschikbaar en we nodigen iedereen uit om deze te bekijken en te delen en de magie van RENT zelf te ervaren.

Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/p5rdVqUF5QY

Downloadlink: https://we.tl/t-VBIJFrdeVp

Details voorstelling
13 t/m 16 juni 2024
Theater Korzo, Den Haag
Tickets: www.theatergroepspot.nl/huidige-productie

Over Theatergroep SPOT
Theatergroep SPOT iseen Haagse vereniging voor volwassenen met passie voor theater in een uitvoerende en/of ondersteunende rol. Theatergroep SPOT staat bekend om hun passie voor het brengen van hoogwaardige theaterproducties. Met een toegewijd team van getalenteerde acteurs, muzikanten en technici streven zij ernaar om het publiek telkens weer te raken en te inspireren.