DEN HAAG -Op basisschool De Fontein is komende donderdag, 25 juni, iedereen welkom die overweegt om leerkracht te worden. Een virtueel welkom, uiteraard. Leerkracht Nadine Ramp geeft les en laat via een videoverbinding geïnteresseerden met haar meekijken.


Wie geïnteresseerd is in een baan in het onderwijs, wordt aangeraden om eens een dagje mee te lopen in een klas. De werkelijkheid zien en ervaren is altijd de beste manier om te zien of het mooie vak van leraar iets is dat bij je past. In deze tijd waarin we vooral afstand houden van elkaar is die mogelijkheid momenteel niet beschikbaar.


Een creatieve oplossing is het meekijken met een leerkracht via een videoverbinding. En dat is precies wat Nadine Ramp komende donderdag gaat doen. Van 11.00 tot 12.00 uur kunnen potentiële leerkrachten virtueel 'stage lopen' op hun eigen computer, tablet of telefoon waarop Microsoft Teams geactiveerd is. Het uur erna beantwoordt Nadine de vragen van de leerkrachten in spe.


Een ideale kans voor iedereen die overweegt de verkorte pabo-opleiding te gaan volgen. Van tevoren opgeven voor deze unieke gelegenheid is noodzakelijk en kan via info@poolwest.nl of 085-0408628. Doe dit svp voor woensdag 12.00 uur. Pool West is de invalpool voor leerkrachten in het basisonderwijs in Den Haag en omstreken. Zij kunnen je uitstekend informeren over wat het is om leerkracht te zijn of de opleiding tot leerkracht te vol