DEN HAAG - Het onderwijsconcept van Infinity College, aanbieder van particulier voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) slaat erg goed aan. Zo goed dat er in het komende schooljaar ook in Den Haag een vestiging geopend gaat worden. Een vestigingslocatie heeft Infinity College al op het oog en zal binnenkort, zodra de onderhandeling zijn afgerond, bekend gemaakt worden.


Geheim van het succes
“De basis van onze snelle groei ligt in het vernieuwende en onderscheidende onderwijsconcept dat we bij Infinity College hanteren”, aldus Sjoerd Veltman, directeur van IVIO (waartoe Infinity College behoort). “Dat concept slaat aan bij zowel ouders als leerlingen. En dat is niet zo gek, want we stellen de leerling écht centraal. Op basis van zijn of haar specifieke situatie en talenten ontwikkelen we een speciaal leertraject. Individuele aandacht en begeleiding staan daarin centraal. Zo hebben al onze leerlingen een fulltime coach, die hen helpt waar nodig en extra uitdaagt waar het kan.”

Onderscheidend van Infinity College is ook de prijsstelling, die tot wel 40% lager is dan andere aanbieders van particulier onderwijs. Bovendien biedt zij scholieren, onder voorwaarden, een diplomagarantie aan.

Route van groei
Infinity College groeit snel. Pas drieënhalf jaar geleden opende de eerste vestiging in Amsterdam. Al in het schooljaar 2018/2019 werd een tweede vestiging geopend in Rotterdam, gevolgd door een vestiging in Utrecht vorig schooljaar. “We zien dat er ook vraag is in andere regio’s. Ouders melden zich pro-actief bij ons en dat is uiteraard een heel mooi compliment”, aldus Veltman. “Daarom ook zijn we de mogelijkheden voor verdere uitbreiding gaan bekijken. Concreet betekent het dat we in schooljaar 2021/2022 open gaan in Den Haag en ook in Eindhoven.”

Kennismaken
Voor mensen die Infinity College nog niet kennen zijn er verschillende mogelijkheden om kennis te maken met het onderwijsconcept. Zo worden er geregeld webinars en open dagen georganiseerd (bijvoorbeeld op 20 maart en 28 april a.s.) en is er de mogelijkheid om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Meer informatie is te vinden op www.infinitycollege.nl