DEN HAAG - Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor EHC uit Den Haag! De handbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. EHC gaat het geld gebruiken om een krachthonk voor de leden aan te leggen.

Marcel Kouwenhoven, penningmeester van EHC: "Geweldig! Handbal is een sport waar je veel kracht voor nodig hebt. Met deze bijdrage kunnen we nu buiten een krachthonk aanleggen, zodat onze leden daar krachttrainingen kunnen doen.'

'Clubs van de Week'

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.