WASSENAAR - Boris van der Lek, de onbetwiste koning van de tenorsax, en zijn swingende trawanten de, JazzFluencers, staan klaar om een jazzrevolutie te ontketenen, in het Deijlerhuis, die zo intens is dat zelfs de ijsblokjes in je drankje niet stil kunnen blijven zitten. 'Bereid je voor op een wilde rit vol oncontroleerbare voetgetik, heftige hoofdknikken en spontane handgeklap. Mocht je overvallen worden door deze golf van jazzliefde, verdubbel dan de dosis en laat je volledig meevoeren op deze spannende swingende jazzrivier!

Terug naar de Tijd van Gouden Jazz
Spring in onze tijdmachine, aangedreven door pure swing en bebop, direct naar een tijd waarin Jazz at the Philharmonic de gouden standaard zette en het North Sea Jazz Festival niet meer dan een droom was. Boris en zijn crew brengen een hartstochtelijke ode aan de legendes Ben Webster en Harry ‘Sweets’ Edison, met een passie die zelfs de meest doorgewinterde jazzveteraan kippenvel bezorgt.

Een Band van Zwaargewichten
The JazzFluencers, niet zomaar een band, maar meesters van hun vak. Boris van der Lek, tenorsaxofoon, 2005 genomineerd voor een Edison award voor zijn album Blue & Sentimental, blaast de sterren van de hemel. Koos van der Hout, de meester in de gedempte trompet, betovert met een scala aan blaasinstrumenten, elke noot een verhaal. Mark van der Feen aan de piano, van Classic FM tot Montreux bekroond met Steinway-prijzen, toetsen die zingen. Vincent Kuipers, bas, de trots van het “ Middelsee Jazz Concours”, en Dolf Helge, de onmisbare stuwende kracht achter de drums, bindt alles samen met zijn sublieme swing. Hun muziek, een hymne, hun prijzen, hun eer. Jazz is Our Religion.

Zorg Dat Je Dit Meemaakt!
Laat je niet vertellen over de magie, wees erbij en voel het zelf. De JazzSociëteit Wassenaar is trots om Boris van der Lek en de JazzFluencers te presenteren. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de jazzgeschiedenis in wording.

Wees getuige van een ervaring die het hart raakt en de ziel in vuur en vlam zet. Dit is meer dan muziek; dit is een belevenis, een ode aan de jazz, die ons allemaal verbindt.

Reserveer nu je plaatsen en zorg dat je dit meemaakt!
Aanvang:16:00 uur
Jazzsociteit Wassenaar
Deijlerhuis
Hofcampweg 3
2241 AA Wassenaar
Tickets: 17:50
https://www.jazzsocieteitwassenaar.nl