DEN HAAG - In deze verfrissende lente-special 'Son d'été' treedt Vocaal Ensemble Cantamare van de Academy of Vocal Arts op. De jonge zangeressen brengen een gevarieerd programma waarin we toeleven naar de warmere seizoenen. Onder leiding van dirigente Daniëlle van Lieshout zingt dit getalenteerde ensemble muziek van Whitacre, Schumann, Golle en klinkt er zelfs een wereldpremière!

Het nieuwe werk is gecomponeerd door dirigente en componiste Daniëlle van Lieshout op een gedicht van poëet Oliver Cable: een doktersrecept met ingrediënten voor een gelukkig leven. Als pièce de résistance zingt Cantamare de Litanies à la vierge noire van Francis Poulenc met de Italiaanse Francesca Ajossa aan het orgel. Voor de fijnproevers wacht een sfeervolle avond waarbij het muzikale smaakpalet geprikkeld zal worden.

Wie meer wil weten over het programma, kan voor een ticket inclusief introductie kiezen: luister met een nieuwe blik door de achtergrondinformatie die vooraf wordt gegeven! Deze introductie start om 19.15 uur (zaal open 19.00 uur).

Deze voorstelling is bestemd voor bezoekers vanaf 10 jaar. Tickets (inclusief een drankje na afloop): https://www.acva.nl/nl/tickets-shop/

Zaterdag 13 april, 20:00 - 21:00 uur Waalse Kerk, Noordeinde 25