DEN HAAG - ADO Den Haag en De Graafschap zijn zondagmiddag in het Cars Jeans Stadion niet tot scoren gekomen. De thuisploeg had gezien het aanvalsspel het meeste recht op de zege, maar kreeg de bal niet langs keeper Jurjus. Met het gelijke spel schieten beide ploegen niet veel op met betrekking tot de bovenste plaatsen alwaar de voorsprong van FC Volendam en FC Emmen alleen maar groter wordt.


ADO kreeg in eigen huis de beste kansen en dan begon al met een halve omhaal van Bourard die maar net over ging. Aan de andere kant schoot Fortes net naast. nadat Eljero Elia per brancard het veld had verlaten en werd vervangen door Kishna. Bourard miste hierna nog een aardige kopkans.

Ook na de rust was het beste van het spel van de thuisploeg, maar nu kregen Verheydt, Kishna (2x) en Bourard ook de bal niet achter Jurjus. De Graafschap laat aanvallend ondertussen weinig zien, maar is in de slotfase nog dichtbij de zege. Dat zou evenwel teveel eer zijn voor het povere spel voor de gasten en het blijft dan ook bij 0-0.