OSS - ADO Den Haag heeft ondanks dat men het grootste gedeelte van de tweede helft met tien man speelde de uitwedstrijd bij TOP Oss in winst weten om te zetten: 2-3.

ADO Den Haag maakte theoretisch nog kans op het winnen van de periodetitel, maar had het zichzelf na de kansloze nederlaag van maandag tegen Heracles Almelo wel erg moeilijk gemaakt. De ploeg van Dick Advocaat werd hiermee afhankelijk van Almere City FC en NAC, maar aangezien laatstgenoemde ploeg in ieder geval wonwa bleek de zege in Oss niet voldoende. De groen-gelen klimmen wel weer een plaatsje op de ranglijst en staan nu twaalfde.

In het Frans Heesen Stadion gebeurde er van alles. ADO Den Haag nam de leiding via Tyrone Asante, die raak kopte uit een hoekschop, en slikte vlak voor rust de gelijkmaker van Jearl Margaritha.

Een volgende tegenvaller was de rode kaart voor Malik Sellouki, in de 57e minuut, maar met tien tegen elf scoorde ADO wel via invaller Joël Zwarts. Kay Tejan zorgde voor de tweede gelijkmaker voor de thuisploeg, maar direct vanaf de aftrap maakte Zwarts zijn tweede en dat bleek voldoende voor de zege.