DEN HAAG - ADO Den Haag lijkt nog niet in de vorm voor de play-offs. Vrijdagavond liet men voor de vijfde keer op rij punten liggen in eigen huis. Jong PSV kaapte in de slotfase de drie punten weg in de hofstad: 2-3.

Henk Veerman kroonde zich in ieder geval tot topscorer van de Keuken Kampioen Divisie. De spits bracht met zijn 23e treffer van het seizoen de thuisploeg op voorsprong, maar niet voor lang. Nog voor de rust was aanvoerder Mohamed Nassoh het eindpunt van een mooie aanval van de Brabantse beloften.

Halverwege de tweede helft zorgde Amir Absalem voor en herieuwde Haagse voorsprong, maar wederom Nassoh bracht de wedstijd weer in evenwict. Via de debuterende invaller Joël van den Berg kaapte Jong PSV zelfs de zege weg.

ADO Den Haag begint komende dinsdag 14 mei in de play-offs aan een tweeluik tegen De Graafschap. De return is op 18 mei in Den Haag.