DORDRECHT - Mocht ADO Den Haag nog een beetje hoop hebben op rechtstreekse promotie dan is die na vrijdagavond vervlogen. De geel-groenen kunnen zich na een zeer teleurstellende 3-1 nederlaag bij het laag geklasseerde FC Dordrecht volledig richten op de play-offs.

Het duel ontbrandde vlak voor de rust met een hoofdrol voor Dhoraso Klas die eerst met een ongelukkige kopbal zijn eigen doelman Hugo Wentges passeerde, maar vijf minuten later, na een goede hakbal van Sem Steijn, voor de gelijkmaker zorgde.

Deze gelijkmaker zorgde echter niet voor het juiste moraal bij de Hagenezen die tien minuten na de rust alweer op een 3-1 achterstand stonden door doelpunten van Christian Conteh en Jacky Donkor. Thomas Verheydt kreeg een unieke ans om ADO weer dichterbij te schieten, maar schoot een strafschop op de paal. Hierna werd het een verloren avond voor ADO Den Haag.