DEN HAAG - ADO Den Haag blijft in zwaar weer verkeren nadat de ploeg vrijdagavond in extremis onderuit ging tegen VVV-Venlo. Ver in de blessuretijd schoot Nick Venema de 2-3 binnen.

De nederlaag van vorige week tegen Helmond Sport deed ADO Den Haag-trainer Dirk Kuijt nog steeds pijn. Hij rekende tegen VVV-Venlo dan ook meer passie en strijd van zijn ploeg. Silvinho Esajas bezorgde de thuisploeg na vijf minuten een vliegende start, maar via Rick Ketting werd het in de blessuretijd van de eerste helft gelijk.

Halverwege de tweede helft zorgde Tristan Dekker zelfs voor een voorsprong voor de Noord-Limburgers van trainer Rick Kruys. Op de tribunes leverde dit vervolgens de eerste witte zakdoekjes op. Xander Severina trok de stand daarna gelijk en leek ADO zo alsnog een punt te bezorgen, maar diep in de extra tijd ging het alsnog mis. Nick Venema vond in de 96ste minuut een weg door de Haagse defensie en schoot de 2-3 binnen. Zo incasseerden Kuijt en ADO Den Haag alweer de zevende nederlaag in veertien wedstrijden.

De Hagenaren blijven steken op de teleurstellende zeventiende plaats waar VVV-Venlo opklom naar een zevende positie.