HENDRIK IDO AMBACHT - Scheveningen heeft bijzonder goede zaken gedaan in de strijd om de onderste plaatsen in de Tweede Divisie. De ploeg van John Blok zegevierde met 2-3 bij concurrent ASWH.

In Hendrik Ido Ambacht was de openingsfase spectaculair. Na een ruim kwartier waren er al drie goals te noteren onder een stralende voorjaarszon. Michael de Niet opende de score voor de gasten, maar binnen vijf minuten had Gilmaro van der Werp voor de gelijkmaker gezorgd. In de 16e minuut wist Lex Immers voor een hernieuwde Scheveningse voorsprong te zorgen. Ook deze hield geen stand want kort voor de rust bracht Sam van der Kreeke het duel weer in evenwicht.

Tien minuten na de rust kwam Scheveningen voor de derde keer op voorsprong, ditmaal via Mehmet Aldogan. Ondanks aandringen van ASWH gaf de Blok-equipe deze voorsprong niet meer uit handen.