NOOTDORP - Zondag 25 juni is het weer zover: de Halve van Nootdorp. Deze 26ste editie biedt zoals altijd een combinatie van plezier en prestatie voor de recreatieve hardloper, jong en oud. Kenmerkend voor deze halve marathon is dat het parcours door verschillende natuurgebieden rondom Nootdorp voert en de prachtige finish met zicht op het rijksmonument van Nootdorp: korenmolen ‘De Windlust’.


Programma
Naast de “Halve van Nootdorp” kan je ook kiezen voor de vertrouwde Dobbeloop. Er zijn diverse verzorgingsposten met water en sportdrank op de route. Bij extreem warm weer is het mogelijk om na 12 km (doorkomst finishlocatie) uit de wedstrijd te stappen.

09.45 uur : Peuterloop 750 meter en Jeugdloop 1500 meter.
10.00 uur : Halve van Nootdorp 21.1 km
10.05 uur : Dobbeloop 3.2, 5 en 11,4 km

Let op: de 10 km wordt voor deze keer vervangen door 11,4 km, het eerste deel van het parcours van de Halve van Nootdorp.

Inschrijven
Het inschrijfgeld voor de Halve van Nootdorp is bij voorinschrijving, tot 18 juni, € 22,50. Na deze datum kan er alleen nog worden ingeschreven op de dag van de wedstrijd. Het inschrijfgeld bedraagt dan € 30,00. Leden van de Nootdorpse IJsclub krijgen € 5,00 korting.

De kosten van de Dobbeloop zijn € 4,00 voor volwassenen en € 2,00 voor de jeugd. Voor leden van De Nootdorpse IJsclub is deelname gratis. Inschrijven voor de Dobbeloop kan alleen op de dag zelf.

Overige informatie
Inschrijven op de dag zelf, start en finish zijn bij De Nootdorpse IJsclub, Oudeweg 74 in Nootdorp (bij de Dobbeplas). Voor meer informatie: kijk op www.nootdorpseijsclub.nl.