MAASSLUIS - In de Tweede Divisie hebben Excelsior Maassluis en Scheveningen elkaar dinsdagavond niets toegegeven. Het onderlinge duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.

De gasten uit Scheveningen van trainer John Blok kwamen na pakweg twintig minuten aan de leiding in Massluis toen Jari de Jong uit een corner de score wist te openen.

Na de rust was de thuisploeg van trainer/coach Dogan Corneille duidelijk de beter ploeg en de gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven. Die viel uiteindelijk in de 74e minuut door een treffer van Dave van Delft.

Excelsior Maassluis staat door het gelijke spel negende en ontvangt zaterdag hekkensluiter GVVV. Scheveningen, dertiende in de stand, mag het dan thuis opnemen tegen Quick Boys.