EINDHOVEN - FC Eindhoven en ADO Den Haag hebben maandagavond de punten gedeeld. Met het 1-1 gelijke spel schieten beide ploegen weinig op. FC Eindhoven moet door het resultaat de periodetitel aan de nieuwe koploper FC Emmen laten en ADO Den Haag mist de aansluiting met de topploegen in de Keuken Kampioen Divisie.

In het Jan Louwers Stadion zijn het de gasten die na twintig minuten de leiding nemen via Sem Steijn op aangeven van Thomas Verheydt. De ploeg van trainer Giovanni Franken hield daarna de controle en kwam nauwelijks in de problemen.

Dat was na de rust wel anders al begon ADO Den Haag opnieuw sterk. Halverwege de tweede helft gooide de thuisploeg er echter een vlotte aanval uit en met Joey Sleegers als eindpunt was het ineens 1-1. In die stand kwam ook geen verandering meer.