DEN HAAG - FC Skillz slaat een enorm grote slag door zwaargewicht Samir el Moussaoui aan te trekken. Samir el Moussaoui is de eerst belangrijke bouwsteen in de vorming van de geheel nieuwe selectie van FC Skillz 1 met Oussama Bekkaoui als hoofdtrainer.

Samir stopte eind vorig seizoen met voetbal na 10 jaar voor Scheveningen te zijn uitgekomen, maar FC Skillz heeft hem toch weten te verleiden om de voetbalschoenen weer aan te trekken. In die tien seizoenen droeg hij dan ook ruim tweehonderd wedstrijden het shirt voor de club uit Scheveningen. Hierbij heeft hij éen kampioenschap meegemaakt in het seizoen van 2011-2012. Daarnaast heeft hij als zeer belangrijke kracht van de selectie de promotie van het eerste elftal richting de Tweede Divisie meegemaakt en heeft vervolgens als aanvoerder een grote rol gespeeld in het behoud daarin. Samir heeft de gehele jeugd van ADO Den Haag doorlopen en mocht dan ook op 16 februari 2007 zijn debuut maken tegen Willem II. Na enkele seizoenen gespeeld te hebben voor de Haagse profclub vertrok hij naar Excelsior Rotterdam voor een volgende stap waarop uiteindelijk na ook dit avontuur bij SV Scheveningen belandde.

De Haagse routinier zal ook in de jeugdopleiding van FC Skillz actief zijn. Zo zal hij zijn kennis en ervaring delen in de rol van Hoofd Jeugd Opleiding met de trainers van de jeugdopleiding van FC Skillz. Hierdoor wordt er zeer op innovatieve manier gewerkt aan het jeugdkaderbeleid van de club.